Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Κινίδαρο Νάξου - Παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε από μηχανική βλάβη που παρουσίασε ενοικιαζόμενο όχημα τύπου buggy.

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Μονής και Κινίδαρου στη Νάξο μετά τη φωτιά που ξέσπασε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (18/6).
Πλέον, η πυρκαγιά είναι χωρίς ενεργό μέτωπο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά δεν απειλούσε κατοικημένες περιοχές και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 33 πυροσβέστες, με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και 12 οχήματα.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από ενοικιαζόμενο όχημα τύπου buggy, το οποίο παρουσίασε μηχανική βλάβη και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Παρά το γεγονός ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, γεγονός που προκαλεί ανησυχία.
Παράλληλα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία διαβεβαίωσε πως δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η κατάσβεση της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη μεταξύ άλλων λόγω και της μορφολογίας του εδάφους.